Παρουσίαση μηχανικών – μελών του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του ρόλου των Μηχανικών στην Αυτοδιοίκηση, το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία δημιουργίας στοχευμένου ιστοχώρου (landing page) στην ιστοσελίδα του, στον οποίο θα παρουσιάζονται οι μηχανικοί – μέλη του Τμήματος που συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό εστάλη πρόσκληση προς τους Αυτοδιοικητικούς Συνδυασμούς για κατάθεση στοιχείων υποψηφίων τους – μηχανικών μελών του Τμήματος.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας να παρουσιάσει στην ιστοσελίδα του Τμήματος τους συναδέλφους μηχανικούς – μέλη του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας που συμμετέχουν στις εκλογές σε Δήμους και Περιφέρεια την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Διαχρονικά ο τεχνικός κόσμος έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να στηριχθεί η προσπάθεια των ανθρώπων του για να προσφέρουν στα κοινά της περιοχής τους. Γνωρίζουμε καλά ότι οι Μηχανικοί μπορούν να δώσουν σημαντική προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες με την παρουσία τους σε θέσεις ευθύνης.

Στόχος μας μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι αφενός να επικοινωνηθεί η παρουσία των μελών του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, στα διαφορετικά ψηφοδέλτια που έχουν επιλέξει αλλά και να γνωστοποιηθεί η υποψηφιότητά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας προσκαλούμε να μας καταθέσετε τα στοιχεία  (ΑΜ ΤΕΕ, Όνομα, Επώνυμο, Όνομα Πατρός, τηλέφωνο, email, όνομα Συνδυασμού, πρόσφατη φωτογραφία, σύντομο βιογραφικό) των υποψηφίων του συνδυασμού σας που είναι μηχανικοί – μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ και συμμετέχουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο σας.

Παρακαλούμε να μας τα στείλετε στο παρόν email έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Εναλλακτικά μπορούν οι ίδιοι υποψήφιοι μηχανικοί – μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ που συμμετέχουν στο συνδυασμό σας να δηλώσουν απευθείας το ενδιαφέρον τους να προβληθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος, καταχωρώντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα: https://tee-kdth.gr/dilosi-stoicheion-ypopsifion-michanikon-stis-aftodioikitikes-ekloges-2023 με την ίδια καταληκτική ημερομηνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΔΕ του

ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Νικόλαος Ηλ. Παπαγεωργίου

Back to top
elΕλληνικά