Η Διοικούσα Επιτροπή, με βασικό στόχο να γνωρίσει το Τμήμα, οι φορείς, οι επιχειρήσεις και το κοινό, το Επιστημονικό Έργο των νέων διπλωματούχων μηχανικών και ερευνητών, αλλά και την διασύνδεση της επιστήμης με την αγορά εργασίας, αποφάσισε ομόφωνα να θεσπίσει την «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ».

Σε μία προσπάθεια σύνδεσης της επιστήμης με την αγορά εργασίας μέσα σε μία εβδομάδα αφιερωμένη σε νέους μηχανικούς, θα παρουσιάζονται οι διπλωματικές εργασίες και οι μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές τους, με σκοπό αφενός την ενημέρωση των μελών του Τμήματος στην έρευνα και την προαγωγή της επιστήμης πάνω σε θέματα ενδιαφέροντος του Μηχανικού, αφετέρου την ενημέρωση των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων για το δυναμικό του Τμήματος. Οι νέοι επιστήμονες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, μέσω μίας δεκάλεπτης παρουσίασης, ενώ κάθε ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε ειδικότητες με κριτήριο την συνάφεια, αλλά και το πλήθος των εργασιών.

Για την καλύτερη προβολή του άρθρου σας, παρακαλούμε για την συμπλήρωση του επαγγελματικού προφίλ σας, στην φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

 Καλούμε, 

όλους τους Διπλωματούχους Μηχανικούς (μέλη του τμήματος) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Νέου Μηχανικού – Επιστήμονα και έχουν αποκτήσει άδεια άσκησης επαγγέλματος από 01.01.2015 έως 15.03.2019, καθώς και όλα τα μέλη του τμήματος που σε αυτό το διάστημα έχουν εκπονήσει μεταπτυχιακή ή διδακτορική διατριβή να μας αποστείλουν, έως 15.03.2019, σύμφωνα με τις οδηγίες:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα και

2. Σύντομη περίληψη της διατριβής τους.

Οδηγίες

Οδηγίες

Αποστολή email

Αποστολή βιογραφικού & διατριβής

Περισσότερα ...

Περισσότερα για την εκδήλωση

Back to top
elΕλληνικά