Συνάντηση Προέδρου ΤΕΕ-ΚΔΘ με Προέδρους Κλαδικών Συλλόγων και Ν.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, με τη συμμετοχή του Προέδρου και μελών της Διοικούσας Επιτροπής, των Προέδρων των Κλαδικών Συλλόγων του τμήματος και των Νομαρχιακών Επιτροπών Τρικάλων και Καρδίτσας. Συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας των Μηχανικών και ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο η πρόθεσή του να τους παραχωρηθεί χώρος γραφείων και συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του κτιρίου, ενώ παράλληλα κλήθηκαν σε συνεργασία και ενεργή συμμετοχή στο έργο του ΤΕΕ.

Παρίσταντο οι συνάδελφοι Γερογιάννης Βασίλειος, Γαργαβάνης Θεόδωρος, Ιακωβάκης Κωνσταντίνος, Καβάλλα Βασιλική, Κουτρομάνος Δημήτριος, Μητσιούλης Γεώργιος, Νάρης Αστέριος, Πανάγου Ευτυχία, Σαπουνάς Κωνσταντίνος, Σταμούλης Χρήστος, Τζάγκας Δημήτριος, Χύτας Δημήτριος. Οι Πρόεδροι των Κλαδικών Συλλόγων εξέθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και δήλωσαν την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ εκάστου Συλλόγου και ΤΕΕ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης προτάθηκε η συνεργασία όλων των παριστάμενων στην διοργάνωση Energy Days και αποφασίστηκε επανάληψη της κοινής συνεδρίασης σύντομα.

[tailor_gallery ids=”1992″ layout=”list” items_per_row=”2″ autoplay_speed=”3000″ dots=”1″ thumbnails=”1″ image_link=”none” image_size=”large” class=”tailor-59cb91b56c098″][/tailor_gallery]

Back to top
elΕλληνικά