Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σεμιναρίου ΔΕΣΕΚ

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 δύο κύκλοι του σεμιναρίου «Νέος Οικοδομικός Κανονισμός και διαδικασία ηλεκτρονικής αδειοδότησης», διάρκειας 20 ωρών και επιστημονική υπεύθυνη τη Δωροθέα Κασιτεροπούλου, που διοργάνωσε η Δομή Επιμόρφωσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (ΔΕΣΕΚ) του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας (https://tee-kdth.gr/nok-adeiodotisi-texnikou-ergou) για το οποίο υπήρξε εξαρχής αυξημένο ενδιαφέρον από τους συναδέλφους.

Σκοπός του προγράμματος ήταν να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές που θα τους οδηγήσουν σε πιο αποτελεσματική κατανόηση και εφαρμογή των αρχών και της μεθοδολογίας αδειοδότησης για την κατασκευή ενός τεχνικού έργου.

Σε μια λιτή τελετή, την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στους συναδέλφους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκο Παπαγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα, Αστέριο Νάρη και τον Υπεύθυνο της ΔΕΣΕΚ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Δρ. Βασίλη Γερογιάννη.

Back to top
elΕλληνικά