Το ΤΕΕ/ΚΔΘ συμμετέχει στην έκθεση για το Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου θα εγκαινιάσει σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2020, την έκθεση «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την Αιγίδα του Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ και θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από 21 έως 25 Οκτωβρίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν χωρίς παρουσία κόσμου, λόγω της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον COVID-19.

Στην έκθεση συμμετέχει με περίπτερο και το Τμήμα μας , με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου του μηχανικού στην υλοποίηση των προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας, την αναγκαιότητα συνδρομής του μηχανικού πριν την υποβολή της πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα αλλά και μετά την ανακοίνωση της απόφασης υπαγωγής στο πρόγραμμα του ωφελουμένου.

Όλοι οι μηχανικοί και οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το περίπτερό μας κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, 11.00 – 15.00 και 17.00 – 21.00.

Back to top
elΕλληνικά