ΤΕΕ-ΚΔΘ: Αναρτήθηκαν οι παρουσιάσεις του webinar της ΔΑΕΦΚ-ΚΕ για τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 στην Ελασσόνα

Το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος έχει αναρτηθεί το υλικό από το διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών της Γ.Γ. Υποδομών, με συμμετοχή του ΤΕΕ-ΚΔΘ, για την ενημέρωση των Μηχανικών, αναφορικά με τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, στην περιοχή της Ελασσόνας.

Το υλικό είναι διαθέσιμο στο μενού Επαγγελματικά – Σεισμοί.

Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, ενώ τις παρουσιάσεις έκαναν η κ.Μαρία Κλεάνθη, Πολ. Μηχανικός, MSc, Γενική Διευθύντρια Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, ο κ.Αντώνης Γιαννούτσος, Πολ. Μηχανικός, Προϊστάμενος Τμήματος Δ’ (Εποπτείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών) της ΔΑΕΦΚ-ΚΕ και ο κ.Βασίλειος Γ. Μώκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Προϊστάμενος Δ.Α.Ε.Φ.Κ.–Κ.Ε., οι οποίοι και απάντησαν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο του διαδικτυακού σεμιναρίου παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα οριοθετήσεων, δικαιούχων στεγαστικής συνδρομής ή ανακατασκευής κτιρίων, ποσών ενίσχυσης, τρόπων τιμολόγησης επισκευής των κτιρίων, υποχρεωτικών απαιτήσεων σύνταξης μελετών επισκευής, διαδικασιών για την κατάθεση αιτήσεων και αντίστοιχων προθεσμιών, διαδικασιών έκδοσης αδειών επισκευής σεισμόπληκτων κτιρίων, καθώς και των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την πληρότητα των φακέλων επισκευής.

 

Back to top
elΕλληνικά