Μόνο ηλεκτρονικά οι υπηρεσίες του γραφείου υποστήριξης

Κατόπιν της εκδήλωσης πανδημίας εκ του κορωνοϊού COVID-19, των σχετικών οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της έκδοσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 42/2020) με θέμα, «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού», για την προστασία των Μελών του ΤΕΕ, ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, οι υπηρεσίες φοροτεχνικής, τεχνικής και νομικής υποστήριξης του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας θα παρέχονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, χωρίς φυσική παρουσία.

Δηλαδή τα μέλη θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά μέσω της φόρμας υποβολής ερωτήματος που μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του τμήματος, (tee-kdth.gr – Μενού Υπηρεσίες – Γραφείο υποστήριξης) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tee-kdth.gr/ypiresies/grafeio-ypostirixis

Το ΤΕΕ καλεί όλους τους διπλωματούχους μηχανικούς, τις τεχνικές εταιρείες και το σύνολο του τεχνικού κόσμου της χώρας να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.