Webinar για τον Γεωργικό και Αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετέχει σ’ ένα πρόγραμμα με τίτλο “Stay Export” της Ένωσης Ιταλικών Επιμελητηρίων με σκοπό την στήριξη της διεθνοποίησης των ιταλικών επιχειρήσεων αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε του Covid 19.
Το έργο στοχεύει στην παρουσίαση των επιχειρηματικών ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα υπέρ των ιταλικών εταιριών ( εμπορικές και συνεργατικές συμφωνίες, joint-venture, επενδυτικές ευκαιρίες, κίνητρα και εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης ) μέσω μίας σειράς κλαδικών webinars και στη συνέχεια ορισμένων υπηρεσιών “mentoring” για ιταλικές εταιρίες που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά.
Ένα από τα webinars που επέλεξε το Επιμελητήριo θα πραγματοποιηθεί στις

20 Οκτωβρίου 2020 στις 13.00 (12:00 italian time)

και θ’ αφορά τον:

“Γεωργικό και Αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα : τεχνολογίες, μηχανήματα, επεξεργασία πρώτων υλών. Επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες συνεργασίας για τις ιταλικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα”.

Το webinar θα έχει συνολική διάρκεια 60′ και προβλέπει την συμμετοχή 3 εξειδικευμένων ομιλητών που θα αναλύσουν ορισμένα θέματα ενδιαφέροντος για τις ιταλικές επιχειρήσεις όπως :
• Επισκόπηση του αγροτικού και αγροδιατροφικού κλάδου στην Ελλάδα.
• Τεχνολογικές ανάγκες στην ελληνική αγορά.
• Επιχειρηματικές ευκαιρίες συνεργασίας/joint-venture/εξαγωγές.
• Εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης και κίνητρα για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κλάδου.
Το webinar θα πραγματοποιηθεί στην ΙΤΑΛΙΚΗ γλώσσα
Οι ελληνικές εταιρίες που θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να το κάνουν μέσω της πλατφόρμας ZOOM πατώντας το ακόλουθο link :

Download ZOOM: