Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Επιχειρηματική αποστολή στην Έκθεση SIGEP (20-24.01.2024, Ρίμινι-Ιταλία)

Έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης θα δώσει και φέτος το παρόν στην πολύ σημαντική έκθεση παγκοσμίου εμβέλειας SIGEP ( https://en.sigep.it/ ) αφιερωμένη στο χειροποίητο παγωτό, την ζαχαροπλασική, την αρτοποϊία και τον κόσμο του καφέ.

Στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία Italian Exhibition Group (I.E.G. SpA) διοργανώνει όπως κάθε χρόνο μια επιχειρηματική αποστολή στo Ρίμινι (Ιταλία) με προγραμματισμένη αναχώρηση την Κυριακή 21 Ιανουαρίου από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ για τις εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας και επιστροφή την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και αντίστοιχα από το αεροδρόμιο ‘Ελ.Βενιζέλος’ για τις εταιρείες της Νότιας Ελλάδας με  προγραμματισμένη αναχώρηση την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και επιστροφή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Athens, Thessaloniki

Κεντρικά