Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παιδική κακοποίηση συμμετέχει το ΤΕΕ-ΚΔΘ

Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παιδική κακοποίηση συμμετέχει το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση, με θέμα “Σωπαίνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται ΟΧΙ όταν κακοποιούνται” διοργανώνεται από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εκ μέρους του ΤΕΕ-Κ&Δ Θεσσαλίας συμμετέχει η δρ. Σταυρούλα Τσιτσιφλή, μέλος της Δ.Ε του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΚΔΘ και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας. 

Η ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/7SJob-_feb0

Κεντρικοί ομιλητές είναι οι:

  • Νίκη Μοσχοβάκη- Φιλιππίδου, ψυχολόγος, MSc Παιδιών και Εφήβων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα «Για να μην μένει μυστικό…».
  • Δρ. Eυστράτιος Παπάνης, μόνιμος επίκουρος καθηγητής Πανεπιστήμιου Αιγαίου, με θέμα «Κακοποίηση παιδιών: οι συναισθηματικές μελανιές που δεν φαίνονται»
  • Ιωάννα Ροτζιώκου, αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας»
  • Δρ. Ρούση Χριστίνα, επίκουρη καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα «Παιδιά και έφηβοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: θέτοντας μηχανισμούς αυξημένης επαγρύπνησης για πληθυσμούς με αυξημένη ευαλωτότητα».

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Σωτήρης Κέλλας, δημοσιογράφος, πρόεδρος ΕΤΑΣ.

 

Back to top
elΕλληνικά