Σε δημόσια διαβούλευση η Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020-2025

Σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης την αρχική έκδοση της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020 – 2025, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ.Κυριάκου Πιερρακάκη και του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμοδίου για τα θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής, κ.Γρηγόρη Ζαριφόπουλου.

Η Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού αποτυπώνει τους στόχους, τις κατευθυντήριες αρχές, τους στρατηγικούς άξονες παρέμβασης, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των συστημάτων, το μοντέλο διακυβέρνησης καθώς και οριζόντιες και κάθετες παρεμβάσεις που υλοποιούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας για την περίοδο 2020 – 2025.

Στην ανοιχτή δημόσια διαβούλευση καλείται να συμμετάσχει κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος (π.χ. ακαδημαϊκοί και ερευνητικοί φορείς, συλλογικοί φορείς που εκπροσωπούν την αγορά Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, κ.α.), καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των ανωτέρω περιεχομένων της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 23.59. Μπορείτε να δείτε τη δημόσια διαβούλευση εδώ.

Back to top
elΕλληνικά