Διαδικτυακή Διάλεξη ΕΠΕΣ – ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Πανέτσου Παναγιώτη -“Έλεγχος & Αποκατάσταση Γεφυρών από Σκυρόδεμα”

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ερευνών Σκυροδέματος (ΕΠΕΣ) συνδιοργανώνει με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, διάλεξη με θέμα «Έλεγχος και Αποκατάσταση Γεφυρών από Σκυρόδεμα». Ομιλητής είναι ο Δρ πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ, διευθυντής λειτουργίας και συντήρησης γεφυρών της Εγνατία Οδός Α.Ε. κ. Παναγιώτης Πανέτσος.

Η παρουσίαση προς τους Έλληνες Μηχανικούς, Ερευνητές και Ακαδημαϊκούς κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση καθώς ο φέρον οργανισμός των γεφυρών εμφανίζει προβλήματα παθολογίας λόγω κόπωσης, “γήρανσης” των υλικών και δράσης περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων ενώ από την άλλη οι μεταφορές γίνονται με ολοένα αυξανόμενα φορτία. Θα γίνει παρουσίαση από πραγματικές καταστάσεις βλαβών και των τρόπων αποκατάστασής τους.

Η διάλεξη θα γίνει διαδικτυακά, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:00 και ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της διάλεξης βρίσκεται: https://tinyurl.com/bde5v7ym .

Πρόσβαση για την παρακολούθηση της διάλεξης έχουν όλοι οι μηχανικοί, μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Η παρουσίαση θα γίνει με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΙΤΣΑΚ.

Back to top
elΕλληνικά