Αλλαγές στη λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης

Σε εφαρμογή της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών με αρ. Πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/132/οικ.20413 και θέμα “Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού” που ισχύει από 3.11.2020 και με δεδομένη την κατάταξη της ΠΕ Λάρισας και Τρικάλων στο επίπεδο Β (αυξημένου κινδύνου) ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 οι υπηρεσίες φοροτεχνικής, τεχνικής και νομικής υποστήριξης του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του TEE θα παρέχονται κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά και ΜΟΝΟ σε επείγουσες περιπτώσεις, υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, με φυσική παρουσία.

Για τους ίδιους λόγους αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για την 1η Τετάρτη εκάστου μήνα επισκέψεις των μελών του Γραφείου Υποστήριξης στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα.

Τα μέλη μπορούν να εξυπηρετούνται αποκλειστικά μέσω της φόρμας υποβολής ερωτήματος που μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του τμήματος, (tee-kdth.gr – Μενού Υπηρεσίες – Γραφείο υποστήριξης) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tee-kdth.gr/ypiresies/grafeio-ypostirixis, όπου θα υποβάλλουν το ερώτημά τους και εφόσον από το Γραφείο Υποστήριξης κριθεί ότι η υπόθεσή τους είναι επείγουσα και δεν εξυπηρετείται ηλεκτρονικά, θα καλούνται να προσέλθουν στο ΤΕΕ με ραντεβού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη για την κατανόησή τους και επισημαίνουμε ότι για οποιαδήποτε αλλαγή συνθηκών θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Back to top
elΕλληνικά