ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

4. Γιώργος Ρουπακιάς

Πολιτικός Μηχανικός
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1971 στην Λάρισα και τελείωσα το 3ο Λύκειο Λάρισας το 1989 και το 1995 την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Η διπλωματική μου μελέτη ήταν στα επιφανειακά πεπερασμένα στοιχεία με εφαρμογή στην αντισεισμική θωράκιση των τερματικών Δεξαμενών του ΦΑ. Με μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα πάνω στο αντικείμενο της αντισεισμικής θωράκισης υφισταμένων κατασκευών.
Υπηρέτησα την θητεία μου ως έφεδρος Αξιωματικός στην 71 Α/Μ ΤΑΞ και ως Αξιωματικός Φυλακίου Προκάλυψης στο 534ΕΤΠ μελετώντας και κατασκευάζοντας ταυτόχρονα έργα στις Μονάδες μου και το νέο Φυλάκιο στον Πόρος Φερών.
Εργάζομαι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας από την επομένη μέρα της απολύσεως μου από τον στρατό τον Οκτώβρη του 1997. Ασχολήθηκα με την κατασκευή αλλά και με εκπόνηση στατικών μελετών οικοδομικών έργων αλλά και εξειδικευμένων θεμάτων στατικών μελετών γεφυρών. Έχω Ιδρύσει την Γ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ Εταιρεία κατασκευών Δημοσιών και Ιδιωτικών έργων, την Γ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ εταιρεία παραγωγής Ενέργειας από ΑΠΕ καθώς και την ΑΣΤΥ ΑΕ Εταιρεία Εκμετάλλευσης Χώρων Στάθμευσης Αυτοκινήτων.
Θεωρώντας πως το κοινό καλό προηγείται και διασφαλίζει συνάμα το ατομικό και πιστεύοντας στο «Εμείς και όχι στο Εγώ», ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά στον χώρο των Εργοληπτών. Είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΣΕΔΕ, μέλος του ΣΕΔΕ Λάρισας, μέλος του Παραρτήματος του ΣΑΤΕ στην Λάρισα και κοινός εκπρόσωπος 5 Εργοληπτικών Οργανώσεων στο ΠΤΣΕ του ΑΤΑ στην Λάρισα. Πρωτοστάτησα στις κινητοποιήσεις του 2011 αποτρέποντας με την στάση μου την πληρωμή με ομόλογα των Οφειλών προς Εργολήπτες από το Κράτος και την επαπειλούμενη καταστροφή που θα επέφερε στον Κλάδο αυτό.
Είμαι έγγαμος με 3 παιδιά και πιστεύω πως η δουλειά του σήμερα διασφαλίζει την επιτυχία του αύριο.

Back to top
elΕλληνικά