ΛΑΡΙΣΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/ΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

27. Ευαγγελία Πλακεντά

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ
Ελεύθερος επαγγελματίας

Βιογραφικό

Διατηρώ επιτυχώς τεχνικό γραφείο στη Λάρισα τα τελευταία είκοσι χρόνια ενώ τα πέντε ασχολούμαι με μελέτες και επιβλέψεις ιδιωτικών ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
Είμαι επιβλέπουσα μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας σε μεγάλες εταιρείες (πλαστικών, ενέργειας, μεταλλικών κατασκευών, ανακύκλωσης, διαχείρισης αποβλήτων, τροφίμων κ.α), καθώς και σε μικρότερες της ευρύτερης περιοχής.
Από τα μαθητικά μου χρόνια είχα έντονη συνδικαλιστική δράση και την περίοδο 2003-2009 εκλέχτηκα δύο φορές αντιπρόεδρος του συλλόγου ηλεκτρολόγων μηχανολόγων μηχανικών ΠΣΔΜΗ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, αγωνιζόμενη για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός βιώνω καθημερινά τον αγώνα και τα προβλήματα των συναδέρφων μου, όλων των ειδικοτήτων που την τελευταία δεκαετία της οικονομικής κρίσης, έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την ανεργία, το ασφαλιστικό και τη βαριά φορολογία.
Εάν εκλεγώ στις προσεχείς εκλογές του ΤΕΕ, πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους μηχανικούς.
Γιατί εμείς μπορούμε πραγματικά να “χτίσουμε” μια Ελλάδα καλύτερη.

Back to top
elΕλληνικά