ΛΑΡΙΣΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/ΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

24. Γεώργιος Ντόντος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Βιογραφικό

ΝΤΟΝΤΟΣ Α.Τ.Ε. – κατασκευαστικη εταιρεια Owner –CEO
Η κατασκευαστικη εταιρεια ΝΤΟΝΤΟΣ ΑΤΕ ιδρυθηκε το 2000 απο τον διπλ.Πολ. Μηχ Ντοντο Γιωργο. Σκοπος ηταν κα παραμενει η μελετη και κατασκευη πασης φυσεως οικοδομικα εργα , εργα οδοποιιας , λιμενικα, κ.α. Απο το 2000 εως σημερα εχουμε στο ενεργητικο μας μεγαλα εργα (
ιδιωτικα , ιδιοκτητα, αλλα και δημοσια ) οπως συγκροτηματα κατοικιων ,πολυκατοικιες, ιδιωτικες κατοικιες, βιομηχανιες τροφιμων αντιπροσωπειεςαυτ/των και αλλων ειδων εργα, σε ολη την Ελλαδα.
Η ναυαρχιδα των κατασκευων ειναι η κατασκευη του νεου γηπεδου της ΑΕΛστη Λαρισα προυπολογισμου 30.000.000,00 περιπου (πλεων ΦΠΑ) το οποιοτελειωσε σε χρονο ρεκορ 16 μηνων και αποτελει το ομορφοτερο Ελληνικογηπεδο ποδοσφαιρου Αγγλικου τυπου και 3 FIFA STAR category.
ΒΙΟΤΡΟΧΟΣ Α.Ε. – βιομηχανια ανακυκλωσης ελαστικων Owner – CEO
Η βιομηχανια ΒΙΟΤΡΟΧΟΣ ΑΕ ιδρυθηκε το 2006 απο τον Ντοντο Γιωργο.Σκοπος της ειναι η ανακυκλωση ελαστικων ( αυτοκινητων – φορτηγων ) μεσκοπο την παραγωγη ανακυκλωσιμων υλικων.
Τα υλικα που παραγονται ειναι : α/ Τριμα ελαστικου SBR διαφορων κοκκομετριων το οποιο χρησιμοποιειται για την κατασκευη αθλητικων εγκαταστασεων , παιδικων χαρων , σολεςπαπουτσιων, στην αυτοκινητοβιομηχανια, σε εργα οδοποιιας ( μπαινει στηνασφαλτο για καλυτερη προσφυση των οχηματων αλλα και μεγαλυτερηδιαρκεια ζωης του οδοστρωματος) κ.α. παρα πολλες εφαρμογες β/ συρμα – σιδερο το οποιο πηγαινει στα χυτηρια για την παραγωγη οικοδομικου χαλυβα γ/ λινο – υφασμα το οποιο λογω της μεγαλης θερμογονου δυναμης χρησιμοποιειται απο τις τσιμεντοβιομηχανιες για καυση.
Η ΒΙΟΤΡΟΧΟΣ ΑΕ ειναι η μεγαλυτερη βιομηχανια στο ειδος της στην Ελλαδααλλα κ σε ολη την Νοτιοανατολικη Ευρωπη και Βαλκανια και ειναι 100%εξαγωγικη εταιρια.
ALPHATREND LTD – εμποριο διακοσμητικων και αρχιτεκτονικων υλικων Owner – Director
H εταιρεια ALPHATREND LTD ιδρυθηκε το 2012 στην Κυπρο με σκοπο τηνπροωθηση και εφαρμογη υλικων και κονιαματων επαλειψης.
Επισης αντιπροσωπευει και κουφωματα αλουμινιου και πλαστικα (PVC)καθως και πορτες εσωτερικες – εξωτερικες, περγκολες, κικλυδωματα κ.α.
Παρουσιαζει σημαντικη αυξηση δραστηριοτητων κ κατεχει μεγαλο μεριδιοστην αγορα τηε Κυπρου στο ειδος της.
DENGIPRO LTD – export-import Owner – Director
H εταιρεια DENGIPRO TRAIDING LTD ιδρυθηκε το 2012 στην Κυπρο με σκοπο την εισαγωγη – εξαγωγη των προιοντων του ομιλου ΝΤΟΝΤΟΥ αλλα και νεων προιοντων αναλογως την ζητηση την αγορων.

Back to top
elΕλληνικά