ΛΑΡΙΣΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/ΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

20. Θωμάς Μπαγιάρας

Μηχανολόγος Μηχανικός
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Βιογραφικό

Είμαι αντιπρόεδρος του συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Π.Σ.Δ.Μ-Η Κ&ΔΘ (2012-2019) και μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ&ΔΘ (2013-2019).
Πιστεύω ακράδαντα ότι η ενεργή συμμετοχή του καθενός πολίτη στα κοινά, (είτε ως υποψήφιος, είτε ως ψηφοφόρος, σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία), είναι βασική προϋπόθεση για να: α) προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας, β) να διατηρήσουμε τον σεβασμό στις αξίες του πολιτισμού μας και στο πρόσωπο του συνανθρώπου μας, γ) να ενισχύσουμε την αξία του διαλόγου παρά τις διαφωνίες μεταξύ μας για να βρούμε κοινά αποδεκτές λύσεις για τα προβλήματά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.
Επίσης όσο περισσότεροι συμμετάσχουμε στις εκλογές, τόσο ισχυρότερη πίεση ασκούμε στα κέντρα εξουσίας και τόσο περισσότερο σοβαρά μας λαμβάνουν υπόψη αυτοί που εκλέγουμε με την ψήφο μας, για να ορίζουν το μέλλον μας.
Η αποχή από κάθε είδους εκλογική διαδικασία αποδυναμώνει τη Δημοκρατία, μειώνει την ποιότητα διακυβέρνησης και σε καμιά περίπτωση δεν αναδεικνύει ως ηγέτες, τους άριστους.
Αυτή μου η πεποίθηση, μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να αγωνίζομαι στο τμήμα μας και για αυτό σας καλώ όλους εσάς τους συναδέλφους μηχανικούς, να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές του ΤΕΕ και να στηρίξετε τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και σας εμπνέουν περισσότερο, και τα οποία πιστεύετε ότι είναι άξιοι να ηγηθούν, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησής τους, για ένα ισχυρότερο ΤΕΕ.

Back to top
elΕλληνικά