Συγκροτήθηκαν σε σώμα τα νέα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λάρισα, 02/07/2024

 

Συγκροτήθηκαν σε σώμα τα νέα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

 

Σε συνέχεια των εκλογών του ΤΕΕ στις 19 Μαΐου, κατόπιν των αρχαιρεσιών των ειδικών συνεδριάσεων της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, επανεκλέχτηκε ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ο Νίκος Παπαγεωργίου για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. εκλέχτηκε η Μπίσκα Παναγιώτα – Ευτυχία και Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. ο Νάρης Αστέριος.

Τα 60 μέλη της Αντιπροσωπείας εξέλεξαν την νέα 11μελή Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, ως ακολούθως: Παπαγεωργίου Νικόλαος Πρόεδρος, Μπίσκα Παναγιώτα-Ευτυχία Αντιπρόεδρος, Νάρης Αστέριος Γενικός Γραμματέας, και μέλη τους Λύτρα Ιωάννη, Τσιτσιφλή Σταυρούλα, Μάνο Ανδρόνικο, Καμηλαράκη Μαίρη, Μίχο Νικόλαο, Κυρίτση Αντώνιο, Παναγιώτου Ιωάννη, Τριανταφύλλου Ανέστη.

Στις διαδικασίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, εκλέχθηκαν οι εξής: Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ο Τσιώνας Βασίλειος, Αντιπρόεδρος η Καρρά Σταυρούλα και Γενικός Γραμματέας ο Τσίγκας Θωμάς.

Με την συγκρότηση των νέων οργάνων, ο εκ νέου Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, κ. Νίκος Παπαγεωργίου, συνεχάρη όλους και όλες για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και καλή δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγεωργίου σημείωσε: «Για άλλη μια θητεία, δεσμευόμαστε ότι το Τμήμα μας θα είναι δυναμικά παρόν στα δρώμενα της Θεσσαλίας, όχι μόνο σε ότι αφορά τις απαραίτητες προσπάθειες για την ανασυγκρότησή της, αλλά και γενικότερα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξή της. Η Θεσσαλία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας και ως μηχανικοί διαδραματίζουμε διαχρονικά πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, την ευημερία και την πρόοδο της περιοχής μας. Αυτόν τον ρόλο θα συνεχίσουμε να τιμούμε και με τις ενέργειές μας ως Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ θα τον αναδείξουμε ακόμη περισσότερο. Συνεχίζοντας να αποτελούμε χρήσιμο σύμβουλο και συμπαραστάτη σε κάθε μηχανικό, συνεχίζοντας να διεκδικούμε διαρκώς ένα καλύτερο αύριο για τους συναδέλφους μας και για τον τεχνικό κλάδο της Θεσσαλίας, αλλά και συνεχίζοντας να αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο σύμβουλο της Πολιτείας στο δρόμο προς την ολοκλήρωση του πράσινου και ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας και της περιοχής μας. Έχουμε μεγάλο και σημαντικό έργο μπροστά μας σήμερα και τα επόμενα χρόνια και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τους Μηχανικούς, για την Κοινωνία, για το Περιβάλλον της Θεσσαλίας μας. Καλή δύναμη σε όλες και όλους».

###

 

Back to top
elΕλληνικά