Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (M.A.Π.) από το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ στους εθελοντές μηχανικούς για τις αυτοψίες

Λάρισα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 1289

 

Προς

Μέλη Μητρώου Εθελοντών Μ. Α. Φ. Κ. (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

 

Θέμα: Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Για μια ακόμη φορά, εκ μέρους των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σας ευχαριστώ θερμά και σας συγχαίρω για την άμεση και ανιδιοτελή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας για εθελοντική συμβολή στην καταγραφή των ζημιών που υπέστη ο τόπος μας.

Για άλλη μια φορά, τα μέλη μας, εσείς οι Μηχανικοί της Θεσσαλίας καλούμαστε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή μιας μακράς και επίπονης διαδικασίας ανάταξης και ανασυγκρότησης, έπειτα από άλλη μια τεράστια φυσική καταστροφή. Είναι η δική μας δουλειά που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό – σε συνερεγασία και με άλλους φορείς- το πόσο γρήγορα θα αποκασταθούν οι ζημιές και θα ανακουφιστούν οι πολίτες και πόσο σύντομα θα επουλώσει τις πληγές της η Θεσσαλία.

Σε αυτή την προσπάθεια, το επόμενο διάστημα, κάποιες και κάποιοι από εσάς θα κληθείτε να εργαστείτε σε αντίξοες και ενδεχομένως επικίνδυνες για την υγεία συνθήκες. Ενώ οφείλουμε λοιπόν να κάνουμε το καθήκον μας, έχουμε χρέος -πρωτίστως- να διασφαλίσουμε την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, των εθελοντών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ εξασφάλισε τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) τα οποία και διαθέτει στους εθελοντές που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία των αυτοψιών.

Στο πλαίσιο αυτό, σας μεταφέρω την ισχυρή προτροπή -προτού μεταβείτε σε αυτοψίες- να προμηθεύεστε τα παραπάνω Μ.Α.Π. από τα τοπικά Γραφεία του Τμήματος στις παρακάτω διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας:

Κεντρικά Γραφεία ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

(Λάρισα)

Καλλιθέας 7 & Τζαβέλα, 41221

T: + 30 2410 535615, 257866

E: tee_lar@tee.gr

Γραφεία Ν.Ε. Τρικάλων

(Τρίκαλα)

Καποδιστρίου 6, 42100

T: + 30 2431 024927

E: tee_trikala@tee.gr

Γραφεία Ν.Ε. Καρδίτσας

(Καρδίτσα)

Καζαμπάκα 4, 43100

T: + 30 2441 020027

E: tee_karditsa@tee.gr

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας, τοποθετώντας πάντοτε και πάνω απ’ όλα την προστασία της προσωπικής υγείας και ασφάλειάς σας.

Με την βεβαιότητα ότι οι Εθελοντές – Μηχανικοί του Τμήματός μας θα σταθούμε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και θα διαδραματίσουμε τον κρίσιμο ρόλο μας στην κοινωνία και σε αυτή τη συγκυρία, σας ευχαριστώ όλες και όλους θερμά.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΔΕ του
ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Παπαγεωργίου Νικόλαος

Back to top
elΕλληνικά