Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ιωάννη Κοκάρα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια των μελών της προς την οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου Ιωάννη Κοκάρα.

Ο Ιωάννης Κοκκάρας απέκτησε το Δίπλωμα του Μηχανολόγου – Ηλεκτρολόγου το 1973 από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Από το 1973 έως το 2011 ήταν μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος και ανέπτυξε πολυσχιδή δράση.

Από το 1985 έως το 1997 διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος, ενώ από 1991 έως το 1994 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος. Από το 1991 έως το 2006 διετέλεσε Συντονιστής της Μόνιμης Επιτροπής Πραγματογνωμοσυνών. Επιπλέον, διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ από το 1997 έως το 2007, ενώ από το 1995 έως το 2005 διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Θεσσαλίας που θα τον σκεπάσει.