Πρόσκληση στο 1ο εργαστήριο αξιολόγησης του εκπαιδευτικού υλικού εργοδοτών του έργου In2C

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου In2C- Ενσωμάτωση των υπηκόων τρίτων χωρών στον τομέα των κατασκευών, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 1ο εργαστήριο αξιολόγησης του εκπαιδευτικού υλικού των εργοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13.10.2020 και ώρα 17:00 – 18:00, μέσω τηλεδιάσκεψης.  Σκοπός του εργαστηρίου είναι, οι συμμετέχοντες (εργοδότες) να αξιολογήσουν την πληρότητα του εκπαιδευτικού υλικού του Ευρωπαϊκού Έργου In2C για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των Υπηκόων Τρίτων Χωρών  και να  παράσχουν ανατροφοδότηση σχετικά με αυτό.

Το έργο In2C στοχεύει στη διευκόλυνση της έγκαιρης και αποτελεσματικής ενσωμάτωσης των Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην αγορά εργασίας του τομέα των κατασκευών, μέσω ολοκληρωμένης κατάρτισης, που αποσκοπεί στην ενίσχυση των γλωσσικών δεξιοτήτων τους στις χώρες υποδοχής και στη δικτύωση με εργοδότες.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή άμεσα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στη διεύθυνση https://forms.gle/Aud4XP3rP7A3qE9z8

Το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε, στο πλαίσιο του έργου In2C, για την εργατική νομοθεσία και την υγιεινή και ασφάλεια στον τομέα των κατασκευών, το οποίο θα συζητηθεί στην τηλεδιάσκεψη, θα διατεθεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά.

Επιπρόσθετα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://glossary.in2c.eu/ μπορείτε να δείτε online το εκπαιδευτικό υλικό και να επισημάνετε τις παρατηρήσεις σας στην συνάντηση.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως, ώστε να σας σταλεί το ενημερωτικό υλικό και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για την σύνδεση σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 Με εκτίμηση,

Η ομάδα εργασίας του Ευρωπαϊκού έργου In2C

Back to top
elΕλληνικά