Εθιμοτυπική επίσκεψη υπ. βουλευτή ΝΔ Ρένας Καραλαριώτου στο ΤΕΕ/ΤΚΔΘ

Σήμερα, Τετάρτη 3 Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων της κ. Καραλαριώτου με φορείς της πόλης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.

Την κ. Καραλαριώτου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Νίκος Παπαγεωργίου, καθώς και μέλη της Δ.Ε. και συζήτησαν μαζί της, μεταξύ άλλων, για τα επίκαιρα ζητήματα του τεχνικού κλάδου και των μηχανικών. Ζητήματα, τα οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι η υποψήφια βουλευτής, καθώς είναι και η ίδια Πολιτικός Μηχανικός.

Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου τόνισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΤΕΕ και των ανθρώπων του τεχνικού κλάδου, δίνοντας μάχες για ένα καλύτερο αύριο και για τους μηχανικούς.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε. ευχήθηκαν στην κ. Καραλαριώτου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ κ. Αστέριος Νάρης, καθώς και τα μέλη της Δ.Ε. κ. Βασίλειος Γερογιάννης, κ. Ιωάννης Λύτρας, κ. Ιωάννης Γκουντάρας, κ. Θεοδώρα Κυπαρίσση και κ. Αντώνιος Παπαγγελής.

Back to top
elΕλληνικά