Διημερίδα στην Αθήνα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017 για εργασία στο Βέλγιο

Το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η ημερίδα εργασίας Work in Flanders, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες των κλάδων κατασκευών, μηχανικών, ρομποτικής, ΤΠΕ.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η προώθηση θέσεων εργασίας, η σύναψη συμφωνιών και ενημέρωση σχετικά με την απασχόληση στην περιοχή της Φλάνδρας Βελγίου. Επί τούτου, θα είναι παρόντες εργοδότες και Σύμβουλοι EURES από το Βέλγιο, οι οποίοι θα κάνουν παρουσιάσεις και θα ενημερώσουν το κοινό για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στο Βέλγιο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» από 10:00 έως 18:00. Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην οποία πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους όσοι ενδιαφέρονται για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τους εργοδότες.

Ακολουθεί συνημμένο αρχείο με την αφίσα της εκδήλωσης και φάκελος με τις έως σήμερα προσφερόμενες θέσεις εργασίας στις οποίες πιθανότατα θα προστεθούν κι άλλες.

Αφίσα …

Θέσεις εργασίας …

Back to top
elΕλληνικά