ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας: Βράβευση φοιτητών και αριστούχων μαθητών

Στη βράβευση των παιδιών των Μηχανικών-μελών του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, τα οποία πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το έτος 2020, καθώς και τα οποία ως μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου αρίστευσαν, θα προχωρήσει η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος.

Η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως, με δια ζώσης παρουσία μαθητών και φοιτητών, όταν το επιτρέψει το ισχύον πλαίσιο για τις συναθροίσεις και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19.

Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να δηλωθούν είναι ονοματεπώνυμο γονέα / μηχανικού, Αριθμός Μητρώου ΤΕΕ γονέα, ειδικότητα μηχανικού, ονοματεπώνυμο ετέρου γονέα, ονοματεπώνυμο τέκνου, τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό), email και ως δικαιολογητικά να αποσταλούν αντίγραφο του αριστείου (για τους μαθητές), βεβαίωση σπουδών (για τους φοιτητές). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τα στοιχεία των επιτυχόντων και αριστευσάντων με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (tee_lar@tee.gr) ή τηλεφωνικά (2410257866), στο ΤΕΕ μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2020.

Back to top
elΕλληνικά