Έκθεση καινοτόμων εφαρμογών πληροφορικής στο 21ο Πανελλήνιο συνέδριο πληροφορικής

pci2017-logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΣΤΟ 21ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΕΠΥ). Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά επιστημονικά συνέδρια για την παρουσίαση από πλευράς Ελλήνων Επιστημόνων (και όχι μόνο) ερευνητικών και επιστημονικών εργασιών από το χώρο της Επιστήμης των Υπολογιστών και της Πληροφορικής.

Για το 2017, το 21o συνέδριο PCI2017(pci2017.teilar.gr)  θα πραγματοποιηθεί 28-30 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, στo ΤΕΙ Θεσσαλίας, και συνδιοργανώνεται από την ΕΠΥ, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, του ΤΕΙ Θεσσαλίας και το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής επιδιώκει να αποτελέσει κανάλι επικοινωνίας μεταξύ ερευνητών της Πληροφορικής (Πανεπιστημίων, κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, νεοφυών εταιριών, κ.α.), επαγγελματιών της Πληροφορικής, υπευθύνων για λήψη αποφάσεων σε Δημόσιους φορείς και όλων όσων παρακολουθούν τις εξελίξεις σε αυτό το συναρπαστικό πολύπλευρο πεδίο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για θέματα τεχνολογίας αιχμής που μπορεί να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα και την συνεχή ανάπτυξη, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας), με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, και σε συνεργασία με τους οργανωτές του συνεδρίου θα οργανώσει στο χώρο του συνεδρίου Έκθεση Καινοτομικών Εφαρμογών ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών), στην οποία θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιαστούν καινοτόμες εφαρμογές Μηχανικών και Επιστημόνων ΤΠΕ καθώς και Επιχειρήσεων ΤΠΕ, εφαρμογές που είναι συναφείς με τις ΤΠΕ και διαθέτουν χαρακτηριστικά καινοτομίας και πρωτοτυπίας. Οι εφαρμογές ΤΠΕ που τελικά θα παρουσιαστούν στην έκθεση θα επιλεγούν από την Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου και θα βραβευθούν από το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν έως 21 Αυγούστου 2017 με e-mail στο info-teelar@tee.gr σχετική αίτηση συμμετοχής με θέμα «Για την Έκθεση Καινοτόμων Εφαρμογών ΤΠΕ στο PCI 2017», στην οποία να περιγράφουν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ΤΠΕ που θα ήθελαν να εκθέσουν καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο/e-mail).  

Back to top
elΕλληνικά