ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ σε ΤΡΙΚΑΛΑ και ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΝΕ Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Μηχανικού στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Σκοπός του είναι να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές του Τμήματος και να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες νομοτεχνικής, φοροτεχνικής, τεχνικής υποστήριξης και εύρεσης εργασίας στα μέλη του ΤΕΕ.

Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη της Ομάδας υποστήριξης και ο πρόεδρος της ΔΕ κ. Νίκος Παπαγεωργίου επισκέφτηκαν χθες τα γραφεία της ΝΕ ΤΕΕ Τρικάλων και ΝΕ ΤΕΕ Καρδίτσας και συναντήθηκαν με στελέχη των τοπικών φορέων, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Λύχο και παρόντα τον πρώην πρόεδρο της ΝΕ κ. Γιώργο Μητσιούλη στα Τρίκαλα, με τον πρόεδρο κ. Σταμούλη Χρήστο και μέλη της ΝΕ στην Καρδίτσα. Παρόντα μέλη του τμήματος εξυπηρετήθηκαν από τη δομή υποστήριξης, παίρνοντας απάντηση σε θέματα που τους απασχολούν.

[tailor_gallery ids=”1040,1035″ layout=”grid” items_per_row=”2″ autoplay=”1″ autoplay_speed=”3000″ arrows=”1″ dots=”1″ thumbnails=”1″ image_link=”none” image_size=”medium” stretch=”0″ class=”tailor-59cb4b194dc15″][/tailor_gallery]

Τα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΤΕΕ μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους τηλεφωνικά στο γραφείο υποστήριξης που θα λειτουργεί την πρώτη Τετάρτη κάθε ημερολογιακού μήνα, στα Τρίκαλα 09:00-11:30 και στην Καρδίτσα 12:30-15:00 ή ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα υποβολής ερωτήματος (που μπορούν να βρούνε στην Ιστοσελίδα του Τμήματος) και στέλνοντας το αίτημά τους στο email  helpdesk_thess@central.tee.gr  .

Για την ΔΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Back to top
elΕλληνικά