Αθρόα προσέλευση στο ΤΕΕ, στην εσπερίδα για την ανταποδοτική διαχείριση αποβλήτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε στη Λάρισα, την  Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. – Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, η εσπερίδα με θέμα: «Ανταποδοτική διαχείριση των αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων με τεχνολογίες αιχμής του ομίλου TEDRA σε συνεργασία με τον όμιλο VEOLIA».

Η εκδήλωση, που έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό και αθρόα προσέλευση, διοργανώθηκε από την εταιρεία TEDRA, υπό την αιγίδα του ΤΕΕ.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Νίκος Παπαγεωργίου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δήλωσε:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιβάλλον και στη διαχείριση των αποβλήτων, ένα μεγάλο στοίχημα για την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς όμως, ως χώρα, είμαστε πίσω σε αντίστοιχα θέματα. Ήδη καταθέσαμε σειρά σχετικών προτάσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και αναμένουμε οι επόμενες Δημοτικές Αρχές να τις υιοθετήσουν. Επιπλέον, το επόμενο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος σε αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να ενημερωθούμε σήμερα από την εταιρεία  ΤΕΔΡΑ για μία τεχνολογία που έχει να κάνει με την ανταποδοτική διαχείριση των αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων.»

Back to top
elΕλληνικά