Επίσκεψη βουλευτή του ΜέΡΑ25, κας Μπακαδήμου στο ΤΕΕ

Με μέλη της Διοικούσας Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τη βουλευτή Β΄ Πειραιώς, κα Φωτεινή Μπακαδήμα, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα.

Κατά τη συζήτηση αναδείχτηκε από το ΤΕΕ η σπουδαιότητα του Αχελώου για την Θεσσαλία,  μία περιοχή στην οποία οι υδατικοί πόροι δεν επαρκούν για την κάλυψη της ζήτησης, κυρίως εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης νερού για λόγους άρδευσης και προβλήθηκαν τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου των μηχανικών, που λόγω της κρίσης έχουν οδηγηθεί στη μετανάστευση στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας.

Τη βουλευτή συνόδευαν οι κ.κ. Κώστας Ντάσκας και η Χρύσα Αριάδνη Κουσερά, μέλη Οργανωτικής Επιτροπής Μέρα25, Χλόπτσιος Γιάννης και Κουτσίκος Κώστας, μέλη της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Λάρισας.

Από την πλευρά του ΤΕΕ στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός του προέδρου κ. Νίκου Παπαγεωργίου, οι κ.κ. Αστέριος Νάρης, Γεώργιος Τάτσης και Σταυρούλα Τσιτσιφλή, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 και μέλος του ΤΕΕ,  κ. Οδυσσέας Νικολόπουλος.