Εορταστική εκδήλωση συγκέντρωσης δώρων από τους μηχανικούς των Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε. Τρικάλων, επί της οδού Καποδιστρίου 6, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την συγκέντρωση παιχνιδιών και δώρων στα πλαίσια της πρόσκλησης του δήμου Τρικκαίων.

Η συμμετοχή των συναδέλφων του τμήματος καθώς και απλών πολιτών που θέλησαν να συνεισφέρουν σε αυτήν την εορταστική κίνηση αγάπης ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Ως αποτέλεσμα συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος όγκος παιχνιδιών και δώρων που σε συνεργασία με φορείς του δήμου Τρικκαίων θα παραδοθούν σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενόψει των εορταστικών ημερών, με την ελπίδα να χαρίσουν χαμόγελα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Τ.Ε.Ε. Τρικάλων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Τρικκαίων και συνάδελφο μηχανικό κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τον αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων κ. Άκη Αναστασίου και την εκπρόσωπο Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων κ. Βάνα Αντωνιάδη, που τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική εκδήλωση του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων.

Τέλος, στο πνεύμα των ημερών ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ελπίζοντας ότι το 2019 θα είναι γεμάτο υγεία και χαρούμενες στιγμές.

Για τη Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Τρικάλων

Ο πρόεδρος

Λιάκος Νικόλαος

 

Back to top
elΕλληνικά