Ημερίδα στο ΤΕΕ: «ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. Νέες τεχνολογίες & νομοθεσία»

Otis

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα «ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ : Νέες τεχνολογίες & νομοθεσία» που διοργάνωσε η OTIS Ελλάδας και Κύπρου υπό την αιγίδα του ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε o Δρ. Μπίκας Αθανάσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της OTIS Ελλάδας – Κύπρου, ενώ ομιλητές ήταν ο Πλιάτσικας Άρης, Διευθυντής Β. Ελλάδος και η Μασούρη Νέλλη, Διευθύντρια Ποιότητας.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη νέα νομοθεσία περί ανελκυστήρων, για το νέο πρότυπο ΕΝ 81.20 αλλά και για νέες τεχνολογίες, που καθιστούν τους ανελκυστήρες ασφαλέστερους και υψηλής ενεργειακής κλάσης (Α), καθώς παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 75%.

Στο τέλος υπήρξε χρόνος για ερωταπαντήσεις και διευκρινίστηκαν σημαντικά θέματα συναδέλφων μελετητών και κατασκευαστών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του τμήματος Νικόλαος Παπαγεωργίου. Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Τμήματος αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης και καταγραφής του εγκατεστημένου στόλου των ανελκυστήρων στην Ελλάδα και δεσμεύτηκε, ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ να συνδράμει σε μία τέτοια προσπάθεια.

[tailor_gallery ids=”3734,3736,3737″ layout=”carousel” items_per_row=”1″ autoplay=”1″ autoplay_speed=”3000″ arrows=”1″ dots=”1″ thumbnails=”1″ image_link=”none” image_size=”medium” aspect_ratio=”16:9″ class=”tailor-5a86c512e5c05″][/tailor_gallery]

Back to top
elΕλληνικά