Ημερίδα για την εργασία στο Βέλγιο “Work in Flanders 2019” (Βόλος)

Tο δίκτυο EURES, σε συνεργασία με την VDAB και τον ΟΑΕΔ, διοργανώνουν την ημερίδα «Εργασία στη Φλάνδρα 2019 – Βόλος», η οποία θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Volos Palace, (Ξενοφώντος και Θρακών, 383 33, Βόλος) και θα διαρκέσει δύο ημέρες.

Την πρώτη μέρα, στις 15 Μαΐου, από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους φορέων και εργοδοτών της Φλάνδρας, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη ζωή και την εργασία στο Βέλγιο και φυσικά τη Φλάνδρα συγκεκριμένα.

Η 16η Μαΐου, δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε προγραμματισμένες συνεντεύξεις. Οι εκθέτες θα συναντηθούν με τους προεπιλεγμένους υποψηφίους.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προγραμματισμένες παρουσιάσεις και δραστηριότητες και μην παραλείψετε να περιηγηθείτε στον κατάλογο των συμμετεχόντων, για να εξοικειωθείτε με το προφίλ των πιθανών εργοδοτών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.europeanjobdays.eu/en/events/work-flanders-2019-volos

Back to top
elΕλληνικά