Το ΤΕΕ βραβεύει τα παιδιά των μηχανικών

Το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, με πίστη στην ανάδειξη και επιβράβευση της αριστείας, επαναφέρει έπειτα από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας, τον θεσμό της βράβευσης των παιδιών μας, των παιδιών των Μηχανικών – συναδέλφων που κατάφεραν παρά τις δυσκολίες της συγκυρίας να πετύχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τις χρονιές 2020, 2021 και 2022 και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ξεκινώντας ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Μαζί με τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών, το ΤΕΕ-ΚΔΘ θα βραβεύσει και τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν κατά τις ανωτέρω χρονιές.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί εντός του ερχόμενου Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς», στα γραφεία του Τμήματος, στην οδό Καλλιθέας 7, στη Λάρισα.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία των επιτυχόντων και των αριστευσάντων θα πρέπει να δηλωθούν έως τις 30.11.2022, μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/TAdnR2idSaersYAP6 ή και μέσω email στο tee_lar@tee.gr .

Για λόγους ταυτοποίησης απαιτείται η προσκόμιση αντιγράφου του αριστείου και της βεβαίωσης εγγραφής στο ΑΕΙ – ΤΕΙ αντίστοιχα.

Back to top
elΕλληνικά