Τηλεδιάσκεψη για Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας συνδιοργανώνει η Ν.Ε.Τρικάλων του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων, το Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η Ν.Ε. Τρικάλων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κ&Δ Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων και η Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στις 12.00.

Προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης, ενώ θα μιλήσουν και στελέχη της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. Θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες και οι καινοτομίες του ν.4738/2020, ενώ θα απαντηθούν ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για τα ακόλουθα θέματα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις,
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής δεύτερης ευκαιρίας,
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της πρώτης κατοικίας,
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, στην ειδική φόρμα ΕΔΩ, προκειμένου να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Πρόσκληση

 

Back to top
elΕλληνικά