Διαδικτυακό σεμινάριο για τη «Διαδικασία Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων Κτιρίων»

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαδικασία Αποκατάστασης Σεισμόπληκτων Κτιρίων» θα διοργανώσει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν συνεννόησης με το ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων διπλωματούχων μηχανικών για τον τρόπο αντιμετώπισης των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν σε πολλά κτίρια της περιοχής ευθύνης του Τμήματος, από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας epresence.gov.gr στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Μέλη του Τμήματος να συμπληρώσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την Κυριακή 21 Μαρτίου, 2021, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο σχετικό έντυπο, που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/fEG27oJVkR199Hyu6, προκειμένου να προσκληθούν από τη διοργανώτρια υπηρεσία και να εγγραφούν στην υπηρεσία epresence.gov.gr.

Back to top
elΕλληνικά