Διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων για Ενεργειακούς Επιθεωρητές

Στη διεξαγωγή νέων σεμιναρίων με θεματολογία «Ενεργειακοί Επιθεωρητές Κτιρίων» και «Ενεργειακοί Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης», που θα υλοποιηθούν διαδικτυακά, προχωρά το ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, μετά από σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του, με αφορμή την αναθεώρηση του ΚΕΝΑΚ, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του Τμήματος.

Το σεμινάριο για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές Κτιρίων θα έχει διάρκεια 30 ώρες (7 ημέρες) και το έτερο που αφορά τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές για λέβητες και εγκαταστάσεις θέρμανσης θα διαρκέσει 15 ώρες (4 ημέρες). Για την τηλεκπαίδευση απαιτείται οι συμμετέχοντες να διαθέτουν προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, σύνδεση στο διαδίκτυο, το λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής και το κόστος θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή που θα υπάρξει και θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθεί η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Καλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του τμήματος να συμπληρώσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο σχετικό έντυπο, που θα βρουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για το σεμινάριο «Ενεργειακοί Επιθεωρητές Κτιρίων»: https://forms.gle/YkxjWa2R41FPfgQT7

Για το σεμινάριο «Ενεργειακοί Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης»: https://forms.gle/P7qbbxmUtCjsqyx3A

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Back to top
elΕλληνικά