Πρόσκληση στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης η ΑΝΑΚΕΜ διοργανώνει, το Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 17.15 – 19.15, εργαστήριο με θέμα: «Δευτερογενή υλικά από την επεξεργασία ΑΕΚΚ – προοπτικές χρήσης στα δημόσια και ιδιωτικά έργα».

Το εργαστήριο διοργανώνεται για να τεθούν δημόσια οι προβληματισμοί και τα εμπόδια, να διερευνηθούν οι προοπτικές λύσης τους και να προταθούν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα για την εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας στον τομέα των κατασκευών και κτηρίων, που αποτελεί έναν από τους επτά τομείς προτεραιότητας του σχεδίου δράσης για την κυκλική οικονομία, της Ε.Ε. και της χώρας μας.

Η συμμετοχή σας θα εμπλουτίσει τον διάλογο και θα συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΑΝΑΚΕΜ για την προώθηση της εναλλακτικής διαχείρισης των ΑΕΚΚ.

Σας προσκαλούμε επίσης να συμμετέχετε στον διαγωνισμό “Ενημερωθείτε για τα μπάζα και κερδίστε!”. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Back to top
elΕλληνικά