Ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί»

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο εργασίας και των μηχανικών.

Σε αυτό το πλαίσιο το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανικοί» στις 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:30.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις προκλήσεις και τη δυναμική που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη στον τομέα των μηχανικών, εισάγοντάς τους στο νέο επαγγελματικό κόσμο που διαμορφώνεται μέσα από μια σειρά σημαντικών παρουσιάσεων εξειδικευμένων και διακεκριμένων Ακαδημαϊκών.

  • Θα επιχειρηθεί μια συνοπτική παρουσίαση των εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης που επηρεάζουν τον τρόπο εργασίας του κλάδου των μηχανικών αλλά και μια αποτίμηση όσων προσφέρουν.
  • Θα αναζητηθούν οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τη χρήση της για τους μηχανικούς ως εναλλακτική διέξοδος σε κλασσικές ειδικότητες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος) την εκδήλωση, μέσω της πλατφόρμας zoom, από τον παρακάτω σύνδεσμο: LINK ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (σε περίπτωση που σας ζητηθούν κωδικοί για την είσοδο σας: Meeting ID: 864 1143 3200 & Password: 1234)              

Βρείτε επίσης το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Back to top
elΕλληνικά