Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση Progetto Fuoco 2022

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι υπεύθυνοι της έκθεσης PROGETTO FUOCO  η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 23 εώς τις 26 Φεβρουαρίου 2022 παρακολουθώντας τις εξελίξεις της πανδημικής κρίσης και με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία διεξαγωγής της. Οι νέες ημερομηνίες είναι 4-7 ΜΑΪΟΥ 2022.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι με βάση το νέο διάταγμα της ιταλικής κυβέρνησης έχουν ληφθεί νέα μέτρα τα οποία συνοψίζονται παρακάτω:

– Η είσοδος στις εκθέσεις επιτρέπεται μόνο στους κατόχους του Super Green Pass (όσοι έχουν κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου με την δεύτερη δόση να μην ξεπερνάει τους 6 μήνες από την στιμή που πραγματοποιήθηκε. Ο χρόνος πρέπει να υπολογιστεί λαμβάνοντας υπόψη και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης) Ο διπλός εμβολιασμός αναγνωρίζεται μόνο με εμβόλια εγκεκριμένα από τον EMA (Astrazeneca, Pfizer, Moderna, Johnson, Novovax, Covishield, R-CoVI (R-Pharm), Fiocruz) ή άλλα εμβόλια που ενδέχεται να εγκριθούν τους επόμενους μήνες. Εναλλακτικά απαιτείται πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο ισχύει πάντα για 6 μήνες.

– Η διαμονή στο ξενοδοχείο, η χρήση μεταφορικών μέσων και η είσοδος σε εστιατόρια επιτρέπεται μόνο στους κατόχους του Super Green Pass (όσοι έχουν κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου με την δεύτερη δόση να μην ξεπερνάει τους 6 μήνες από την στιμή που πραγματοποιήθηκε. Ο χρόνος πρέπει να υπολογιστεί λαμβάνοντας υπόψη και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης). Ο διπλός εμβολιασμός αναγνωρίζεται μόνο με εμβόλια εγκεκριμένα από τον EMA (Astrazeneca, Pfizer, Moderna, Johnson, Novovax, Covishield, R-CoVI (R-Pharm), Fiocruz) ή άλλα εμβόλια που ενδέχεται να εγκριθούν τους επόμενους μήνες. Εναλλακτικά απαιτείται πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο ισχύει πάντα για 6 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη Marketing και επικοινωνίας του Επιμελητηρίου κα Μπέττυ Μακρή (2310.947744,947844 ή μέσω email:betty@italchamber.gr).

Back to top
elΕλληνικά