Εκδήλωση του ΤΕΕ για την παρουσίαση του νόμου 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Το ΤΕΕ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα 15/2/2021 και ώρα έναρξης 19:00 με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό  Γραμματέα  Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση, κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι  βασικοί άξονες και οι καινοτομίες του ν. 4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας».

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την παρακάτω διαδικτυακή φόρμα συμμετοχής (στο link) με τα στοιχεία τους για να τους αποσταλεί το link και να συμμετέχουν στην εκδήλωση:

https://forms.gle/9EEXaYoRsTAmnv6x7

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά με την υπηρεσία zoom, με διαθεσιμότητα έως 480 συμμετεχόντων, οπότε σε περίπτωση υπέρβασης θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας στην εγγραφή.

Back to top
elΕλληνικά