«Έχεις δύναμη. Πάρε την απόφαση» – Εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με συμμετοχή του ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Έχεις δύναμη. Πάρε την απόφαση» διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, στις 7 μ.μ., με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου).

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο ιατροδικαστής, κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο αστυνόμος Β’, κ. Αθανάσιος Σπανός και ο ψυχοθεραπευτής, δρ. Γιώργος Γιαννούσης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ.Κώστας Αγοραστός και η πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Λία Ρογγανάκη, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν τα μέλη της Επιτροπής. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» και πρόεδρος ΕΤΑΣ, κ. Σωτήρης Κέλλας.

Να σημειωθεί ότι το ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας συμμετέχει στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (και στην αυριανή εκδήλωση), με την δρ. Σταυρούλα Τσιτσιφλή, χημικό μηχανικό, ΜΒΑ, MSc, PhD, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΚΔΘ.

Η συζήτηση είναι προσβάσιμη στον σύνδεσμο εδώ

Back to top
elΕλληνικά