Το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ

Η ομάδα που εκπροσώπησε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλοθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο υπό τη διοργάνωση του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ στις 20, 21 και 22 Απριλίου, στελεχώθηκε από Τρικαλινούς μηχανικούς οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και ολοκλήρωσαν το τουρνουά με εμφατική νίκη κατακτώντας την 5η θέση στο τουρνουά.
Την προσπάθεια τους στήριξε από κοντά ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, Νικόλαος Παπαγεωργίου, ενώ ενεργά μέλη της ομάδας ήταν ο πρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων  Απόστολος Μπαταβάνης και ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Μούρκας.
Χρέη προπονητή ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων Νικόλαος Λιάκος ενώ αρχηγός της ομάδας ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο για την κατάκτηση της 5ης θέσης ήταν ο Αθανάσιος Λίπας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, στο Περιφερειακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για την ανάληψη της πρωτοβουλίας να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν μια πολύ απαιτητική διοργάνωση με τόσο επιτυχημένο και άρτιο τρόπο. Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ότι στα πλαίσια του πρωταθλήματος δόθηκε η ευκαιρία σε μηχανικούς από όλα τα σημεία της Ελλάδας να συναντηθούν στην όμορφη πόλη του Αγρινίου και να ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα θέματα της καθημερινότητας τους.
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και υλικό από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του ΤΤ/ΤΚΔΘ, όπως αποτελέσματα αγώνων, τη σύνθεση της ομάδας κλπ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ: https://www.basketaki.com/teams/tee-kent-dut-thessal/results
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ: https://fb.watch/k4FZN7Urv4/
Back to top
elΕλληνικά