ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/ΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

5. Αθανάσιος Μπίτης

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Ελεύθερος επαγγελματίας

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Μπίτης Αθανάσιος , είμαι Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , μένω και εργάζομαι τα τελευταία 20 χρόνια στην Καρδίτσα. 

Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω στις εκλογές του τμήματος και έχω διατελέσει αρχικά μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας του Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τ.Ε.Ε. και στην προηγούμενη θητεία διετέλεσα Πρόεδρος της Ν.Ε. Καρδίτσας.  

Θεωρώ τιμή ,για ένα μηχανικό , την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία  και ακόμη περισσότερο ευθύνη προς τους συναδέλφους την εκλογή του και εκπροσώπησή τους στην αντιπροσωπεία του Τμήματος. Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα με τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν να είμαι κοντά στους συναδέλφους και να δίνω λύσεις στα ζητήματα τους όπου αυτό ήταν εφικτό. Πλέον έχω την δυνατότητα ,την εμπειρία που αποκτήθηκε ,να την αξιοποιήσω για το συμφέρον των συναδέλφων και για την επίλυση ζητημάτων τόσο της καθημερινότητάς μας όσο και χρόνιων θεμάτων που μας απασχολούν . Με μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς διεκδικώ για ακόμη μια φορά την ψήφο σας έχοντας πάντα ως οδηγό την εντιμότητα και την αξιοπρεπή εκπροσώπηση όλων όπου κι αν απαιτείται . 

Back to top
elΕλληνικά