ΛΑΡΙΣΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α/ΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

21. Παναγιώτα – Ευτυχία (Γιούλα) Μπίσκα

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Μsc

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Βιογραφικό

Σπούδασα Χημικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έλαβα το  Μεταπτυχιακό μου Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Σύγχρονες Μεθόδους Συστημάτων Ενέργειας Διεργασιών και Αντιρρύπανσης,  στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του  Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας, έχοντας στο ενεργητικό μου δημοσιευμένα συγγράμματα και εκθέσεις  σε Διεθνή Περιοδικά και σε Πανελλήνια Συνέδρια.

Το 1998 διετέλεσα  Πρόεδρος του Συλλόγου των φοιτητών των Χημικών Μηχανικών για τρία χρόνια και παράλληλα ήμουν Πρόεδρος στην παράταξη της ΔΑΠ των Χημικών Μηχανικών.

 Από το 2015 έως και σήμερα είμαι Α΄ Αντιπρόεδρος  της Δημοκρατικής Κίνησης των Μηχανικών (ΔΚΜ) και το διάστημα   2017-2019  διετέλεσα  Γενική  Γραμματέας της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ.Δ.Θ.

Παράλληλα το 2018 και για δύο χρόνια από τη  θέση της Γενικής Γραμματέα  στο Ενεργειακό Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης συμμετείχα  στην ενεργειακή αναβάθμιση των περιοχών της Θεσσαλίας με νέες τεχνολογίες και την ίδια χρονιά ορίστηκα αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενέργειας της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Το 2022 εκλέγομαι  μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας και αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού της Συμβουλίου.

Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζομαι σε εταιρεία διανομής αερίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με συναδέλφους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και να ακούσω τους προβληματισμούς τους. Επειδή πιστεύω ότι είμαι από τους ανθρώπους που δεν ακούω απλά αλλά και πράττω, ζητάω την ψήφο σας για να συμβάλλω σε ένα δυνατό  ΤΕΕ , που θα  συνεχίσει να αποτελεί  τον απόλυτο  Τεχνικό Σύμβουλο της κοινωνίας μας.

Back to top
elΕλληνικά