Ιστοχώρος προβολής Μηχανικών – Μελών ΤΕΕ/ΤΚΔΘ υποψηφίων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές

 

 

Διαχρονικά, ο κλάδος των Μηχανικών συμβάλει στην πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας μας σε κάθε επίπεδο, τόσο εθνικό όσο και τοπικό. Το αποτύπωμα των μηχανικών στην Πολιτεία και στη Διακυβέρνηση είναι αδιαμφισβήτητο και ισχυρό στη Δημοκρατία μας.

Πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, οι Μηχανικοί συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και δίνουν δυναμικά το παρών στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική διοίκηση. Το ίδιο ισχύει και στους Δήμους της Θεσσαλίας αλλά και στην Περιφέρεια. Οι Μηχανικοί – Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας έχουν μακρά παράδοση και θητεία σε κρίσιμης σημασίας ρόλους για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Τιμώντας αυτή την παράδοση, Το Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, αποφάσισε να αναδείξει τον ρόλο των Μηχανικών στην Αυτοδιοίκηση, προβάλλοντας όλα τα μέλη του που θέτουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ένας ειδικός ιστοχώρος, εντός της ιστοσελίδας του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ στον οποίο παρουσιάζονται όλοι οι Μηχανικοί – Μέλη μας που είναι υποψήφιοι. Στον σύνδεσμο https://tee-kdth.gr/ypopsifioi-michanikoi-stis-aftodioikitikes-ekloges-2023, προβάλονται λοιπόν κατά αλφαβητικοί σειρά οι συνάδελφοι – υποψήφιοι, με ονοματεπώνυμο, φωτογραφία, συνδυασμό και σύντομο βιογραφικό σημείωμα που επέλεξαν να αποστείλουν τα στοιχεία τους.

Όλες τους και όλοι τους, μια προς μια και ένας προς έναν, εκλεκτοί συνάδελφοι και ικανότατοι επαγγελματίες -ανεξαρτήτου συνδυασμού και πολιτικών πεποιθήσεων- που έχουν προσφέρει και έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας.

Εκ μέρους των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, προτρέπουμε τα μέλη μας να στηρίξουν με την ψήφο τους τους συναδέλφους μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ώστε να δυναμώσουμε την φωνή και την εκπροσώπηση των Μηχανικών στην Αυτοδιοίκηση.

Back to top
elΕλληνικά