1/6/2023: Ενημερωτική εκδήλωση ΤΜΕΔΕ – ΤΕΕ/ΤΚΔΘ για τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης

Το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ  συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Ο ρόλος του ΤΜΕΔΕ στις προκλήσεις του κλάδου των κατασκευών: Νέες δυνατότητες χρηματοδότησης”, με σκοπό την ενημέρωση των μελών τους  σχετικά με το χρηματοδοτικό εργαλείο «ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΕΑΤ-ΤΜΕΔΕ»,  που δημιούργησαν από κοινού το ΤΜΕΔΕ και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00 στο Grecotel Larissa Imperial κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Ντίνος Μακέδος, ο οποίος θα μιλήσει για τον σύγχρονο ρόλο του Ταμείου και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ-ΤΜΕΔΕ» απευθύνεται στους μελετητές και κατασκευαστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, διευκολύνοντας την πρόσβαση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση, παρέχοντάς τους εγγύηση σε δάνεια που χορηγούν 8 συνεργαζόμενες με το Ταμείο Τράπεζες (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank, Optima Bank, Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας).

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

Back to top
elΕλληνικά