Επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση SAIE BARI (24-26.10.2019)

To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, αφού είχαν διαπιστωθεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στους δύο φορείς και είχε συμφωνηθεί να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να συντονίσουν τη δράση τους σε τομείς όπου υπάρχουν κοινές ή συγκλίνουσες θέσεις.

Υπό αυτό το πρίσμα σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως SAIE BARI – Διεθνές Σαλόνι για τη Δόμηση και τις Κατασκευές  (24- 26.10.2019, https://www.saiebari.it/it/) θα πραγματοποιήσει στo Μπάρι (Ιταλία) μια επιχειρηματική αποστολή.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί μία νέα έκδοση για την αγορά της Κεντρικής και Νότιας Ιταλίας, δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις για δικτύωση και παρέχοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε ολόκληρη την κατασκευαστική αλυσίδα, μέσα από μαθήματα αφιερωμένα στα βασικά θέματα της καινοτομίας,της σεισμικής ασφάλειας,της βιωσιμότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ για τις εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας και αντίστοιχα από το ‘Ελ. Βενιζέλος’ για τις εταιρείες της Νότιας Ελλάδας με επιστροφή το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019.

Οι ενδιαφερομενες εταιρείες θα πρέπει να κατεβάσουν τη δήλωση συμμετοχής, να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους και να την αποστείλουν στο email: betty@italchamber.gr , με καταληκτική ημερομηνία για αποστολή την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, το ΕλληνοΙταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό κέντρο του Μπάρι επιδοτεί ένα άτομο από κάθε εταιρεία που θα συμμετάσχει στην αποστολή προσφέροντας:

  • Φιλοξενία για 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και δείπνο στο ξενοδοχείο για ένα (1) άτομο
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και καθημερινά από το ξενοδοχείο στην έκθεση
  • Ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα στην έκθεση
  • Δωρεάν είσοδο στην έκθεση
  • Κατάλογο εκθετών
  • Συναντήσεις b2b με αντίστοιχες ιταλικές εταιρείες
  • Διερμηνέα μόνο αν δεν ομιλείτε την Αγγλική ή την Ιταλική γλώσσα

Η ενδιαφερόμενη εταιρεία επιβαρύνεται μόνο με το αεροπορικό εισιτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, κα Μπέττυ Μακρή (Τηλ: 2310.947744,947844 ή μέσω e-mail betty@italchamber.gr).

Back to top
en_GBEnglish (UK)