Επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση ECOMONDO (05-08.11.2019)

To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, αφού είχαν διαπιστωθεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στους δύο φορείς και είχε συμφωνηθεί να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να συντονίσουν τη δράση τους σε τομείς όπου υπάρχουν κοινές ή συγκλίνουσες θέσεις.

Υπό αυτό το πρίσμα σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως ECOMONDO – Διεθνές Σαλόνι για την Ανακύκλωση και την Πράσινη Οικονομία (05-08.11.2019, https://en.ecomondo.com/), η οποία τροφοδοτεί την επανάσταση της οικολογικής βιομηχανίας και είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον και στην κουλτούρα της επαναχρησιμοποίησης, θα πραγματοποιήσει στo Ρίμινι (Ιταλία) μια επιχειρηματική αποστολή.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 04 Νοεμβρίου από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ για τις εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας και αντίστοιχα από το ‘Ελ. Βενιζέλος’ για τις εταιρείες της Νότιας Ελλάδας με επιστροφή την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους, με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, και να σημειώσουν το maximum τριάντα (30) προϊόντα από τον on-line κατάλογο που επιθυμούν να βρουν στην έκθεση, στον υπερσύνδεσμο: http://buyers.iegexpo.it/ric19/en/step0?agente=237545

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, το Επιμελητήριο προσφέρει το ακόλουθο πακέτο υπηρεσιών που ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 350,00 Ευρώ+24% Φ.Π.Α. και περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικό εισιτήριο
  • Φιλοξενία για 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για ένα (1) άτομο
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και καθημερινά από το ξενοδοχείο στην έκθεση
  • Ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα στην έκθεση
  • Δωρεάν είσοδο στην έκθεση
  • Κατάλογο εκθετών
  • Συναντήσεις b2b με αντίστοιχες ιταλικές εταιρείες
  • Διερμηνέα μόνο αν δεν ομιλείτε την Αγγλική ή την Ιταλική γλώσσα

Η προαναφερθείσα τιμή ισχύει για την δεδομένη χρονική στιγμή. Αν υπάρξει καθυστέρηση στην κράτηση, το κόστος ενδέχεται να αυξηθεί. Η δήλωση συμμετοχής θα είναι έγκυρη εφόσον πραγματοποιηθεί το έμβασμα για την συμμετοχή στον κάτωθι λογαριασμό:

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

EFG Eurobank Ergasias

IBAN  GR 830260 12200 0047020 0047440

SWIFT: ERBKGRAA.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την συμμετοχή σας στην αποστολή, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης θα προβεί στις απαραίτητες κρατήσεις χρημάτων, λόγω προστίμου που επιβάλουν τόσο οι αεροπορικές εταιρείες για ακυρώσεις εισιτηρίων όσο και τα ξενοδοχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο κα Μπέττυ Μακρή (Τηλ: 2310.947744,947844 ή μέσω e-mail betty@italchamber.gr).

Back to top
en_GBEnglish (UK)