Πρόσκληση για συμμετοχή εκθετών στην Progetto Fuoco (19-22.02.2020)

To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας, αφού είχαν διαπιστωθεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στους δύο φορείς και είχε συμφωνηθεί να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να συντονίσουν τη δράση τους σε τομείς όπου υπάρχουν κοινές ή συγκλίνουσες θέσεις.

Υπό αυτό το πρίσμα σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της μεγάλης συμμετοχής εκθετών στην προηγούμενη έκδοση της έκθεσης Progetto Fuoco 2018, θα συνεχίσει και φέτος να είναι συντονιστής των ελληνικών συμμετοχών. Η εν λόγω έκθεση (Progetto Fuoco 19-22.02.2020, www.progettofuoco.com) αποτελεί ένα μεγάλο σημείο συνάντησης των εταιριών που ασχολούνται με συστήματα και εξοπλισμό για την παραγωγή θερμότητας και ενέργειας από την καύση του ξύλου.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμμετάσχουν ως εκθέτες στην Progetto Fuoco 2020, μπορούν να ενημερωθούν από το συνημμένο υλικό και για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την κα Μπέττυ Μακρή, e-mail: betty@italchamber.gr

Back to top
en_GBEnglish (UK)