Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Ανάλυση και Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων» από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Π.Θ.

To Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Ανάλυση και Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων», για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

H καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Φεβρουαρίου 2021.

Αντικείμενο του Π.Μ.Σ. είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων μηχανικών στην ανάπτυξη και χρήση μεθόδων και τεχνικών για την επίλυσημε άμεσο, πρακτικό και αξιόπιστο τρόπο των προβλημάτων της παραγωγής και της τεχνολογίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση και τον  σχεδιασμό ενεργειακών συστημάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παρακολούθηση οκτώ (8) μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών και την εκπόνηση Μεταπτυχιακής Εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος στο e-mail pmsades@uth.gr ή στα τηλ.: 24210-74007/74010.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ.

Back to top
en_GBEnglish (UK)