Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση. Τα δύο επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών το καθένα, έχουν τίτλο 1. «Στέλεχος διεκπεραίωσης διαδικασιών για τη συμμετοχή σε δημόσιους διαγωνισμούς (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες)» και 2.  «Τεχνικός προγραμματισμού Smart Buildings (Πρόγραμμα ΒΙΜ)». Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται επίδομα 400,00 ευρώ ανά συμμετέχοντα & πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC.

Είναι μία σημαντική ευκαιρία για όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς αλλά και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο να επιμορφωθούν πάνω σε άξονες που άπτονται της καθημερινότητας της εργασίας τους (Ηλεκτρονικές δημοπρασίες, χρονοδιάγραμμα, κοστολόγηση έργων κλπ.) αλλά και σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις της Ευρώπης (Πρόγραμμα ΒΙΜ).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την Τρίτη 11/06/2019 και θα διαρκέσει τουλάχιστον για έναν ημερολογιακό μήνα (ήτοι έως 11/07/2019). Μετά το πέρας του ημερολογιακού μήνα θα παραταθεί αυτόματα, μέχρις ότου συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ωφελουμένων.

Περισσότερες Πληροφορίες: Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), Ασκληπιού 23 – ΤΚ 10680 Αθήνα, Τηλ. 210 3614978, Φαξ 210 3641402, E-mail: info@pedmede.gr, Ιστοσελίδα: www.pedmede.gr.